diumenge, 7 de maig de 2017

Transformant el malbaratament


Aquest darrer trimestre hem iniciat el projectre transformant el malbaratment amb els alumnes de les optatives de medi ambient de segon i tercer d’ESO.
L’objectiu és conscienciar l’alumnat de la gran quantitat d’aliments que llencem i reduir els residus alimentaris. Per portar-ho a terme vam iniciar el projecte treballant tots aquells conceptes claus sobre el tema (malbaratament, conservació dels aliments, autosuficiència…). Per donar una coherència al projecte vam decidir posar en pràctica els conceptes treballats involucrant les verduleries més properes a l’institut.
Una de les primeres activitats va ser elaborar un tríptic informatiu (el podeu consultar a continuació) sobre el projecte per així poder presentar-lo a les botigues i explicar quins són els nostres objectius: reutilitzar les fruites i verdures que es llencen. transformar-les en adob - si les fruites estan molt malmeses-, o fer-ne conserves si estan macades o molt  madures.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada