SALVEM ELS AWÀS DEL BRASIL




El curs passat vam participar a una campanya 'Salvem els Awàs del Brasil' , organizada per Survival (www.survival.es/awa) per ajudar a aquest poble indígena de l'Amazonia, amenaçat per la indústria il·legal de la fusta, que està talant els boscos on ells viuen.

Així que per pressionar a les autoritats brasilenyes per a que expulsessin les invasors del territori Awà, vam fer dibuixos de l'iconoawà, vam anar a la Sagrada Família a fer-nos fotos amo els nostres cartells i les vam compartir a twitter i Facebook.
Gràcies a accions coordinades d'aquest tipus a tot el món es va aconseguir que el govern del Brasil posés fre a la tala il·legal als territoris dels awàs.
En aquest vídeo, Pire'i Awà ens descriu la vida del seu poble, al Nord Est de l'Amazonia brasilenya després que la campanya global de Survival va empènyer Brasil a expulsar milers d'explotadors de la fusta del seu territori.




Els pobles indígenes han viscut a les seves terres durant segles. La major part habiten a zones remotes, i aquells que vivien a zones més accessibles han estat exterminats o integrats a la societat dominant. 
Durant aquest curs també tractarem de sensibilitzar respecte la realitat i formes de vida de les societats indígenes que perviuen actualment.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

GUANYADORS DEL 2n PREMI HORTS ESCOLARS ECOLÒGICS!

Observem insectes del compostador amb microscopi

L'Edward, el Nail i l'Adrián ens expliquen les seves idees contra el malbaratament alimentari