L'HORA DEL PLANETA 2015



28 de març 2015
L'Hora del Planeta és la major campanya global de mobilització i lluita contra el canvi climàtic.
Organitzada per WWWF Espanya, aquesta iniciativa va néixer a Sidney el 2007 i des d'aleshores ha aconseguit la participació de més de 7000 ciutats i pobles de 160 països, milers d'empreses, centres educatius i entitats que sumen la seva veu per demostrar que un futur basat en les energies netes és possible.
Aquest any és especialment important en la lluita contra el canvi climàtic: el proper mes de desembre, a Paris, els governs de tot el món tenen el repte d'aprovar un acord a favor del clima.
Cada any WWF invita els ciutadants a apagar els llums durant una hora com a símbol de la lluita contra el canvi climàtic.
Aquest petit gest, a escala global, s'ha convertat en una gran crida a l'acció que compta amb el suport de governs i institutcions com la ONU.
L'Hora del Planeta tindrà lloc de forma simultània el proper 28 de març a les 20:30, hora local de cada població. Milers de ciutats se sumen cada any a la campanya apagant els llums dels seus monuments més emblemàtics, entre ells la Torre Eiffel de Paris, la Sagrada Família de Barcelona, les Piràmides de Gizé a El Caire o el Vaticà.
2015 és un any decisiu per al clima, ja que el mes de desembre, els governs de tot el món es reuniran a Paris i han d'arribar a un nou acord que permeti controlar el canvi climàtic i així evitar els pitjors impactes ecològics, econòmics i socials.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

GUANYADORS DEL 2n PREMI HORTS ESCOLARS ECOLÒGICS!

Observem insectes del compostador amb microscopi

L'Edward, el Nail i l'Adrián ens expliquen les seves idees contra el malbaratament alimentari