FINALISTES DEL CONCURS HALLOGREEN DE TERRACYCLE!

Hallogreen a l'INS Príncep de Girona by Slidely Slideshow
Aquest any Terracycle ha convocat el concurs FELIÇ HALLOGREEN, animant als centres educatius a dissenyar i crear guarniments de Halloween originals, divertits i sobretot molt terrorífics. No importava el material que s'utilitzés en la seva elaboració mentre fossin residus. Terracycle ha triat els tres finalistes que passen a la votació realitzada pel públic. Nosaltres som un dels tres finalistes!
Hem fet un mural amb monstres, fantasmes, zombis, i altres personatges terrorífics, utilitzant residus: paper de seda d'embolcalls de camises, ampolles de plàstic, tetrabricks, envasos de pasta de full, tubs de paper higiènic, bases de cartró de pastissos, capses de cartró de panellets, capses d'infusions, oueres de cartró, capses de pasta italiana i llaunes de conserva. Tot recuperat de les escombraries de casa. Inclús la base verda del mural està reciclada, perquè abans es va utilitzar per fer el mural de l'herbari. Si us fixeu, vam repintar de verd les lletres de sota per enganxar-hi el nou títol. 
Pots anar directament a la pàgina de votació clicant AQUÍ per ajudar-nos a guanyar el concurs. 
El 5 de novembre anunciaran els guanyadors a través de la seva pàgina de Facebook.
Podem guanyar 1000 punts Terracycle i un producte suprareciclat. 
Els 1000 punts els podem invertir en finançar la reforestació d'un tram del camí dels esquirols, o reforestant altres territoris amb boletes de Nendo Dango, fetes amb fang, matèria orgànica i llavors autòctones. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

GUANYADORS DEL 2n PREMI HORTS ESCOLARS ECOLÒGICS!

Observem insectes del compostador amb microscopi

L'Edward, el Nail i l'Adrián ens expliquen les seves idees contra el malbaratament alimentari