La USEE ha guanyat el premi PULITZER al 'Connectant móns'



'Connectant móns' és una proposta educativa d'Intermón Oxfam que combina l'activitat a l'aula amb el treball col.laboratiu online en la qual hi participen més de 16.000 alumnes de diferents països.

El tema central de l'edició del 'Connectant móns' del curs 2013-14 és la injustícia alimentària. Mil milions de persones de tot el planeta pateixen fam. Aquesta situació no es dóna per falta d'aliments per a tothom, sinó a causa d'un sistema injust que esgota i destrueix els recursos naturals dels quals depenem. 

Durant aquest trimestre, el grup de la USEE ha treballat a classe el tema del malbaratament d'aliments i la injustícia alimentària i hem redactat un article per al Newsletter del 'Connectant móns'. Molts altres grups d'instituts i escoles de diferents països del món han fet el mateix i s'han recollit tots els articles en una revista que esperem que aviat estigui disponible en obert per poder-vos-la enllaçar. Cada grup participant ha votat el millor reportatge i la millor imatge i la USEE del Príncep de Girona ha resultat guanyadora del premi PULITZER al millor reportatge del 'Connectant móns'. El proper 21 de març ens trobarem molts dels grups participants al Cosmocaixa per fer la jornada de cloenda. Ja us explicarem com ha anat. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

GUANYADORS DEL 2n PREMI HORTS ESCOLARS ECOLÒGICS!

Observem insectes del compostador amb microscopi

L'Edward, el Nail i l'Adrián ens expliquen les seves idees contra el malbaratament alimentari